• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Over ons

Wij zijn dit initiatief gestart omdat wij ons zorgen maken om met name de mensen die geen groot sociaal netwerk hebben en in een isolement dreigen te raken op het moment dat zij door het Coronavirus thuis komen te zitten. Om deze mensen toch in contact te houden met de buitenweld hebben we dit forum opgezet. Zo kunnen we als dorpsgenoten op een veilige manier met elkaar in contact blijven.

Initiatiefnemers

Jasper

Jasper Walraven

Technisch beheer

Het begon afgelopen vrijdag (13 maart) met een app-bericht van Mathieu. Of ik wilde meedenken over hoe we de kwetsbare personen (ouderen, zieken, gehandicapten), die nu voornamelijk thuis moeten zitten, door de crisis heen konden helpen. Dat wilde ik wel en zo is dit initiatief ontstaan. De website is nu een eerste start en wij blijven nadenken hoe we elkaar kunnen helpen en om elkaar door deze periode heen te helpen.

Mathieu

Mathieu Maanders

Beheerder/ moderator

Zelf heb ik een progressieve spierziekte en behoor ik tot de doelgroep van kwetsbare mensen met betrekking tot het corona virus. Als ambassedeur van de gehandicapten sport en Uniek Sporten weet ik hoe belangrijk bewegen is. Helaas door de uitbraak van het corona virus en de steeds verregaande maatregelen, kwam ik thuis te zitten en is sporten even geen optie. Ik bedacht mij dat ik niet de enige zou zijn en ook niet de enige waarbij de muren langzaam op zich af zouden komen. Na wat app verkeer kwam dit idee tot stand en werd het uitgevoerd. Kortom, zit u verlegen om contact.....plaats gerust een bericht op het forum, zodat we met elkaar kunnen "kletsen" en zo ook andere mensen weer kunnen helpen.

Rachel Walraven

Rachel Walraven

Webdesign/ webdevelopment

Toen Mathieu en Jasper bij mij kwamen met het idee voor deze site was ik meteen enthousiast (en niet alleen omdat Jasper mijn partner is). Hier wilde ik wel aan meewerken. Mijn bedrijf, Walraven WebWerk heeft zich dan ook verbonden aan dit project en als partner de website, forum en de webshop opgezet. We hopen hiermee inwoners en ondernemers uit de gemeente Duiven te kunnen ondersteunen.

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top