• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Lening voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed
Lening voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed

Provincie Gelderland biedt eigenaren van maatschappelijk vastgoed zoals: scholen, culturele instellingen, sportclubs en zorgaanbieders de mogelijkheid om geld te lenen voor het verduurzamen van hun panden.

Een comfortabel gebouw, een lage energierekening en klaar voor de toekomst. Voor eigenaren van maatschappelijk vastgoed kan dat een financiële uitdaging zijn. Daarom biedt de provincie een gunstige lening aan voor maatregelen op het gebied van energiebesparing en duurzame opwek. Eventueel in combinatie met circulaire, klimaatadaptieve of biodiversiteit vergrotende maatregelen.

De provincie stelt een bedrag van totaal € 10.000.000 beschikbaar. Eigenaren kunnen de lening aanvragen voor minimaal € 10.000 en maximaal € 250.000, 100% van de subsidiabele kosten, voor het treffen van maatregelen De lening kent een maximale looptijd van 15 jaar en een rente van 2% per jaar. Maximaal 5% van het totaalbedrag kan gebruikt worden voor circulaire, klimaat adaptieve of biodiversiteit vergrotende maatregelen. Ook de kosten voor energieadvies komen in aanmerking.

Lees verder via: https://www.gelderland.nl/nieuws/lening-voor-verduurzamen-maatschappelijk-vastgoed

Geen reacties voor “Lening voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top