• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Algemene voorwaarden

Forum

Door het gebruik van het forum stem je ermee in dat wij jouw gegevens (die je zelf invoert in je profiel) op onze server opslaan. Wij zullen deze gegevens niet met anderen delen. Wil je je gegevens laten verwijderen, dan kan je ons een verzoek sturen.

Iedereen moet zich aan een aantal forum regels houden:

  1. We gaan op een nette en respectvolle manier met elkaar om
  2. We maken geen misbruik van anderen
  3. We delen geen gegevens van anderen op het forum, tenzij de ander hierom heeft gevraagd
  4. Plaats berichten onder je eigen naam

Als de beheerders van het forum vinden dat iemand zich niet aan de algemeen geaccepteerde fatsoensnormen houdt mag deze persoon altijd en zonder opgaaf van reden geblokkeerd worden en de toegang tot het forum worden ontzegd.

Heeft u klachten over iemand, omdat u vindt dat deze persoon zich niet aan de regels houd, dan kunt u dit eenvoudig melden.

Webshop

Wij faciliteren slechts de functionaliteit van de webshop. Iedere verkoper heeft zijn eigen voorwaarden waaronder hij zijn producten aanbiedt. DuivenOnline en daarmee Acacia Internet en/of Walraven WebWerk zijn niet verantwoordelijk voor de aanbiedingen en afhandeling van bestellingen op deze website.

Indien u meent dat een van de verkopers op onze website ondeugelijk handelt stuurt u ons dan een e-mail met uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw klacht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkzaamheden die uitgevoerd worden op verzoek, zoals het plaatsen van producten of het inrichten van eigenschappen of verzendopties worden uitgevoerd door Walraven WebWerk onder haar voorwaarden

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top