• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • BurgerBelangen nieuwe fractie in Duivense gemeenteraad
BurgerBelangen Mathieu Maanders en Jasper Walraven

Sinds de Raadsavond van 18 september 2024 is de naam van Groep Walraven veranderd in BurgerBelangen. Voor deze naam is gekozen, omdat we willen onderzoeken of er voldoende animo is om met BurgerBelangen mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2026.

Op dit moment bestaat de fractie van BurgerBelangen uit Mathieu Maanders (fractie assistent) en Jasper Walraven (raadslid). Om mee te doen met de volgende verkiezingen is dit te weinig voor een politieke partij. "Willen we meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen, dan moeten we minimaal een lijst van zes tot tien mensen hebben", aldus Jasper Walraven.

Mathieu Maanders zegt "Daarnaast moet, bij voldoende animo, er een vereniging met statuten en een huishoudelijk reglement opgericht worden. Dat is er nu nog niet. Vandaar deze stap om de naam te veranderen". 

Kijk voor meer informatie op de website van BurgerBelangen: www.burgerbelangen.nu

 

Geen reacties voor “BurgerBelangen nieuwe fractie in Duivense gemeenteraad”

Laat een reactie achter

In reactie op Some User

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top