• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Zes weken lang extra ochtendspits-treinrit van Didam naar Arnhem
Zes weken lang extra ochtendspits-treinrit van Didam naar Arnhem

De zomervakantie is weer bijna voorbij en iedereen pakt het reguliere ritme van voor de vakantie weer op. Scholieren, studenten en forenzen nemen weer de trein en de bus.

Extra druk in september

Vooral bij de start van het schooljaar is er een grote kans dat de treinen van Breng en Arriva van Duiven naar Arnhem erg vol zijn. Arriva wil dat alle reizigers zo comfortabel mogelijk naar de plek van bestemming brengen en daarom heeft Arriva een creatieve oplossing bedacht.

Reizigers tegemoet komen in de ochtendspits

Om reizigers zoveel mogelijk plaats te bieden, gaat Arriva zes weken lang, van maandag 4 september tot en met donderdag 12 oktober een extra treinrit verzorgen op het traject van Didam naar Arnhem.

Deze trein rijdt van maandag tot en met donderdag en vertrekt om 8.16 uur uit Didam en komt om 8.33 uur aan in Arnhem. De trein start in Didam en stopt alleen in Duiven, Westervoort en Arnhem. De stations Zevenaar en Arnhem Velperpoort worden overgeslagen vanwege de beperkte capaciteit op dit spoortraject.

Met de inzet van de extra trein verwacht Arriva een betere spreiding van het aantal reizigers waardoor grote drukte in de treinen wordt voorkomen.

Geen reacties voor “Zes weken lang extra ochtendspits-treinrit van Didam naar Arnhem”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top