• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Zaterdag (19 december 2020) wordt oud papier niet opgehaald
Zaterdag (19 december 2020) wordt oud papier niet opgehaald

Komende zaterdag, 19 december 2020, wordt het oud papier in Duiven niet opgehaald. U hoeft het oud papier niet bij de straat te zetten. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om het oud papier op te halen.

De gemeente Duiven heeft dit via een facebook bericht bekend gemaakt. Op het bericht, dat het oud papier zaterdag niet opgehaald wordt,  heeft de gemeente veel reacties gekregen.  De reden dat het oud papier niet opgehaald kan worden komt door de strengere corona maatregelen.

"Het ophalen van het oud papier gebeurt door Suez in samenwerking met vrijwilligers van verschillende verenigingen. Door de huidige strengere coronamaatregelen mag Suez niet met vrijwilligers in aanraking komen en werken. Het is niet mogelijk voor Suez om het oud papier zelf op te halen omdat ze hiervoor onvoldoende extra personeel beschikbaar hebben.", schrijft de gemeente in haar facebook bericht. 

De gemeente doet wel een oproep om het oud papier zoveel mogelijk thuis te bewaren en om het niet, in verband met de strengere coronaregels en ter bescherming van de medewerkers, naar het afvalaanbiedstation te brengen. 

Het ophalen van het reguliere afval mag wel, omdat dit met eigen personeel gebeurt.

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top