• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Virtuele Vierdaagse
Virtuele Vierdaagse

Nu de Avond4Daagse niet door gaat in verband met de corona maatregelen is er een alternatief. Wandel mee met de 5 of 10 kilometer van de Virtuele Vierdaagse tussen 1 en 7 juni 2020! Samen met je ouders, klasgenoten, vrienden of collega's bepaal je zelf welke route jij buiten gaat wandelen! 

Jaarlijks doen er veel kinderen en ouders mee met de Avond4Daagse. Helaas zijn door het Corona-virus veel van deze Avond4Daagsen afgelast. Zo ook in Duiven. Inmiddels nemen de maatregelen langzaam af en is het mogelijk om samen in hele kleine groepjes te wandelen.

Om zoveel mogelijk kinderen en hun vriendjes,vriendinnetjes en ouders gezellig samen met elkaar te laten wandelen, is de Virtuele Vierdaagse bedacht.

Hoe werkt het?
Het concept is eenvoudig: wandel samen met je ouders, vriendjes en vriendinnetjes op 4 dagen een afstand van 5 of 10 kilometer en verdien een mooie medaille! Om te voorkomen dat iedereen tegelijk loopt, mag je helemaal zelf bepalen waar én wanneer je loopt. Dat mag dus ook overdag zijn. Zorg er wel voor dat je let op de richtlijnen die het RIVM voorschrijft, zodat iedereen veilig en gezond blijft. Om daar extra op te letten is er een week uitgetrokken voor de Virtuele Vierdaagse, namelijk van 1 tot en met 7 juni 2020. Naast het wandelen zelf, komt er iedere wandeldag een virtuele challenge online om het meedoen nóg leuker te maken! Volg hiervoor de website of social media van de Virtuele Vierdaagse. Verder meet en controleer je zélf je wandeltocht, je hoeft ons hiervoor niks op te sturen: na afloop van de week krijg je sowieso een medaille opgestuurd als beloning! Meedoen kost 6 euro per persoon, lees meer over de Virtuele Vierdaagse en schrijf je in via de website!

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top