• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Uitslag Poll: Eén grote kermis voor Duiven, Groessen en Loo.
Uitslag Poll: Eén grote kermis voor Duiven, Groessen en Loo.

Afgelopen week verscheen het bericht in de Gelderlander dat er dit jaar slechts één kermis georganiseerd wordt. Deze kermis moet de kermis van Loo, Groessen en de kermissen van Duiven samenvoegen tot één groot evenement op het parkeerterrein naast het gemeentehuis.

Voor DuivenOnline was dat aanleiding om een poll op de website te zetten met de vraag wat u van het idee vindt en of u naar deze kermis zou gaan als deze georganiseerd wordt.

Een ruime meerderheid (61,64%) zegt het een slecht idee te vinden dat er een gezamenlijke kermis komt en zelfs 73,17% van de mensen die de poll hebben ingevuld zegt niet te gaan naar de gezamenlijke kermis. Daarmee geven de stemmers van de poll aan dat één kermis voor Duiven, Groessen en Loo geen goed idee is.

Wat wij bijzonder vinden in de berichtgeving rondom de kermissen, is dat er met geen woord gesproken wordt over de schuttersfeesten. De kermissen in Duiven, Groessen en Loo zijn immers een vast onderdeel van het schuttersfeest.

Uitslag Poll

Poll Duivense Kermis Einduitslag

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top