• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • RIVM meldt landelijk 7833 nieuwe besmettingen, in Duiven 8
Update corona besmettingen in Duiven

Het RIVM meldt dat landelijk 7833 nieuwe bevestigde coronabesmettingen zijn geregistreerd. Naast dat dit een nieuw negatief dagrecord is, zijn dit 537 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Gisteren meldde het RIVM 7296 nieuwe besmettingen. In Duiven zijn vandaag 8 nieuwe corona besmettingen geregistreerd. Gisteren waren dat er 7.

Verder gaf het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding aan dat in de ziekenhuizen 1526 coronapatiënten liggen. Hiervan liggen er 313 op de IC. Ook hier is sprake van een stijging, want gisteren lagen nog 1475 covid-patiënten in het ziekenhuis, dat is een stijging van 51 patiënten.

Het RIVM meldt verder dat 29 covid-patiënten zijn overleden. Ten opzichte van gisteren is dit een daling, toen werden nog 32 doden gemeld. 

 

Geen reacties voor “RIVM meldt landelijk 7833 nieuwe besmettingen, in Duiven 8”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top