• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Popkoor Repeat verzorgt ludiek Sinterklaasbezoek

Sinterklaas is al bijna weer in het land en hij heeft heel veel zin in zijn bezoek aan Nederland! Vorig jaar bezochten leden van Popkoor Repeat, als Sint en zijn Pieten, kinderen thuis. Dat kan dit jaar natuurlijk niet. Daarom hebben zij de volgende actie bedacht. Sinterklaas gaat digitaal! Om het feest een extra feestelijk randje te geven kan je Sinterklaas en zijn Pieten nu digitaal of op afstand langs laten komen.

Zo kan je kiezen voor:

  1. Een 10 minuten durende zoomsessie met Sinterklaas en 2 Pieten vanuit het grote Pietenhuis
  2. Een bezoekje voor de deur van twee Pieten
  3. Een leuk filmpje opnemen met een persoonlijk tintje
  4. Piet kan langskomen als de kinderen slapen, zodat papa of mama daar een filmpje of foto van kan maken om de kids daar op een later moment mee te verrassen.


Een leuke combinatie is ook mogelijk!
Alles gebeurt geheel coronaproof en volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM.

Interesse? Kijk op https://popkoorrepeat.nl/sint-en-piet of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen reacties voor “Popkoor Repeat verzorgt ludiek Sinterklaasbezoek”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top