• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Poll: Eén grote kermis voor Duiven, Groessen en Loo. Is dat een goed idee?
Poll: Eén grote kermis voor Duiven, Groessen en Loo. Is dat een goed idee?

Op de website van de Gelderlander staat een artikel over het organiseren van één kermis voor alle inwoners van de gemeente Duiven. Het plan is dat de kermis van 12 tot en met 16 augustus neer zal strijken op het Liemersplein, de parkeerplaats naast het Duivense gemeentehuis.

Gemeente en het kermisbedrijf de Voer zijn met elkaar in gesprek om te kijken in welke vorm de kermis zal plaatsvinden en of de kermis überhaupt wel door kan gaan. Er moet in verband met corona aan veel zaken gedacht worden, zoals spandoeken, dranghekken, beveiliging, looproutes, desinfectiezuilen, enzovoorts.

Vanuit DuivenOnline zijn wij benieuwd hoe u tegen de kermis voor de drie kernen (Duiven, Groessen en Loo) aankijkt. Hieronder een kleine poll, wij hopen dat u onze poll wilt invullen.

Poll

De Poll is beëindigd. De einduitslag is:

Poll Duivense Kermis Einduitslag

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top