• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Omroepen regio Arnhem tekenen overeenkomst
Omroepen regio Arnhem tekenen overeenkomst

Vier lokale omroepen in de regio Arnhem hebben hun wens tot verdere samenwerking onderstreept in een overeenkomst. Het gaat om RTV Favoriet, Studio Rheden, Omroep Lingewaard en RTV Arnhem.

De vier omroepen zijn al enige tijd met elkaar in overleg over de toekomst en zijn van mening dat zij op het gebied van organisatie en faciliteiten samen effectiever kunnen acteren. Bovendien kunnen zij samen een stap zetten op het gebied van professionalisering. Op dat gebied wordt ook nadrukkelijk gekeken naar het verder ontwikkelen van de inhoudelijke verbinding met Omroep Gelderland.

Samen zijn de vier genoemde omroepen verantwoordelijk voor de lokale nieuwsgaring voor een gebied van meer dan 300.000 mensen. RTV Favoriet is daarbij verantwoordelijk voor de gemeenten Zevenaar, Doesburg, Westervoort en Duiven. Studio Rheden verzorgt uitzendingen en een website voor de gemeenten Rozendaal en Rheden. Omroep Lingewaard is verantwoordelijk voor Lingewaard en RTV Arnhem is actief in de gemeenten Arnhem en Renkum.

Alle genoemde gemeenten vallen onder de door de NLPO vastgestelde regio 025.

Op de foto staan van links naar rechts: Henk Rouwen (Favoriet FM), Rik van Dommele (RTV Arnhem), Martin Slijper (Studio Rheden) en zittend Monique Leunen (Omroep Lingewaard)

bron foto: RTV Favoriet

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top