• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Informatieavond akoestische analyse (geluid) in Gemeentehuis
Informatieavond akoestische analyse (geluid) in Gemeentehuis

De gemeente Duiven wil woningen bouwen, maar meer woningen betekent meer verkeer. Hoe ziet de doorstroming van het verkeer op het hoofdwegennet van Duiven eruit in 2030? Wat betekent een toename van verkeer voor de toename van geluid in 2030?

Om goed in kaart te brengen wat dit betekent voor de toekomst heeft de gemeente Duiven diverse verkeers- en geluidsonderzoeken laten uitvoeren. Dit wordt een netwerkanalyse verkeer en akoestische analyse (geluid) genoemd. Het onderzoek naar de toename van verkeer (de netwerkanalyse verkeer) is inmiddels afgerond. De resultaten hiervan zijn op verschillende avonden gepresenteerd aan inwoners en belangstellenden.

Het onderzoek naar geluid is nu ook afgerond en de resultaten hiervan wil de gemeente Duiven graag aan haar inwoners presenteren tijdens een informatieavond.

De bijeenkomst is woensdagavond 24 mei 2023 en start om 19.30 uur in de Raadzaal gemeentehuis Duiven (Koning Willem-Alexanderplein 1)

Iedereen is van harte welkom!

Wat is de insteek van de avond?

De informatieavond is informerend en tijdens deze avond kunnen vragen gesteld worden over de uitkomsten van het onderzoek naar geluid.

Aanmelden
Om de informatieavond bij te wonen kan iedereen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0316-279111. 

Geen reacties voor “Informatieavond akoestische analyse (geluid) in Gemeentehuis”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top