• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Hoe gaat het met u in deze moeilijke periode?
Hoe gaat het met u in deze moeilijke periode?

Een bericht van onze burgemeester Huub Hieltjes om u, de inwoners van de gemeente Duiven, een hart onder de riem te steken. Bekijk zijn videoboodschap op onze website. Onder de video staat de tekst van de burgermeester uitgeschreven.

We moeten ons al een tijd aan strenge coronamaatregelen houden. Dat is niet makkelijk. Maar, hoe beter we ons aan de maatregelen houden, hoe sneller de maatregelen soepeler kunnen worden.

(Onder de video staat de tekst van de burgenmeester uitgeschreven.)

filmpje Burgemeester Hieltjes

De gesproken tekst van de burgemeester:

Hoe gaat het met u, in deze moeilijke periode?

We moeten ons al een tijd aan strenge corona-maatregelen houden.
Zelf mis ik het bezoeken van vrienden en familie en ook om ze hier thuis, in ons nieuwe huis, te ontvangen. Ook het sporten met mijn loopmaten mis ik, ik kijk er naar uit om dat weer een keer te gaan doen. Maar we moeten ons nu aan de maatregelen houden. Hoe vergaat dat u?

Ik zie dat de meeste inwoners van Duiven en Groessen en Loo zich heel goed aan de maatregelen houden, dat is echt een compliment waard. Toch gaat het ook wel eens mis. Moeten onze BOA’s boetes uitschrijven voor mensen die zich niet aan de maatregelen houden. Of gaan mensen in discussie in de winkel, omdat ze vinden dat ze als groepje naar binnen mogen, terwijl de winkel duidelijk is; kom alleen je boodschappen doen. Dat moet dus echt beter. We moeten ons samen aan de maatregelen houden, hoe moeilijk dat soms ook is. Want we weten, hoe beter we ons aan de maatregelen houden, hoe eerder die weer soepeler kunnen worden en we dingen kunnen doen waar we zo naar uit kijken.

In de tussentijd...kijk naar elkaar om, vraag hoe het gaat en of we elkaar kunnen helpen, dus hou vol.

Geen reacties voor “Hoe gaat het met u in deze moeilijke periode?”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top