• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • DuivenOnline bouwt aan webshop voor lokale ondernemers
DuivenOnline.nl werkt aan een webshop voor de lokale ondernemers

Nu de maatregelen ten behoeve van de bestrijding van het coronavirus zijn verlengd, wordt er door de mensen achter DuivenOnline.nl hard gewerkt aan een webshop.

In deze webshop kunnen de lokale ondernemers hun producten aanbieden aan hun klanten. Hierbij is de opzet dat de ondernemers zelf de betalingen en het ophalen of bezorgen van hun producten met hun klanten regelen. DuivenOnline.nl faciliteert de online omgeving. Heeft dit u interesse gewekt en wilt u meedoen of wilt u meer informatie ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Later volgt meer informatie, maar we willen dit initiatief nu alvast met u delen. Het is de bedoeling dat de webshop na het weekend (maandag 6 april aanstaande) live gaat.

Wordt vervolgd.......

Geen reacties voor “DuivenOnline bouwt aan webshop voor lokale ondernemers”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top