• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Dodenherdenking in Duiven
Herdenkingsmonument Duiven

De Nationale Dodenherdenking zal vandaag, maandag 4 mei, een andere uitvoering hebben dan andere jaren. Door het corona virus zal er geen bijeenkomst zijn bij het monument aan de Van Dorth tot Medlerstraat, maar zijn er wel mogelijkheden om online een herdenkingsdienst bij te wonen.

Vanaf 19.00 uur kunt u, via de websites van diverse kerken, een online herdenkingsdienst bij wonen. Het betreft de volgende websites:

Om 20.00 uur is in het in het hele land twee minuten stil. Wilt u bloemen bij het monument leggen dan kan dat bij het monument Zijn er meerdere mensen aanwezig houd dan 1,5 meter afstand van elkaar.

Bent u niet in staat om bloemen te leggen en u wilt dat wel doen, dan kan dat via de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei via https://www.4en5mei.nl/oorlogsmonumenten/monumenten_zoeken/oorlogsmonument/2365/duiven%2C-oorlogsmonument. Klik op het tabblad "Leg een bloem" en volg de instructies. 

Geen reacties voor “Dodenherdenking in Duiven”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top