• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Corona update Gelderland 8
Corona update Gelderland 8

Het aantal mensen in onze regio dat met corona is besmet is opnieuw toegenomen. In Arnhem zijn 25 mensen positief getest op het virus. Voor de gemeente Rheden zijn dit er 18 en Renkum telt 12 mensen die met het virus zijn besmet.

In de Liemers heeft Zevenaar 10 bevestigde gevallen met corona. Zijn er 5 mensen besmet in Doesburg en 3 in Montferland. Duiven, had een week lang maar 2 besmettingen, heeft inmiddels 3 mensen die besmet zijn met het virus. Westervoort blijft voorlopig op twee meldingen staan.

Overbetuwe is de gemeente met het hoogste aantal besmettingen in de regio Arnhem. Daar is het virus vastgesteld bij 38 mensen. In de gemeente Lingewaard hebben 14 mensen corona.

In de grensregio zijn 162 mensen besmet met het virus. 12 van hen wonen in in Rees en 5 in Emmerich. Heel Nordrhein Westfalen zijn meer dan 9400 mensen positief getest.

Geen reacties voor “Corona update Gelderland 8”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top