• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Corona update Gelderland 4
Corona update Gelderland 4

Vandaag een korte update over het corona virus in onze regio. Inmiddels zijn 179 mensen overleden aan het corona virus.

Er is een NL-alert gestuurd waarin iedereen nog eens is opgeroepen om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. In onze regio lopen de aantallen langzaam op

In Arnhem zijn volgens de gegevens van het RIVM 15 mensen besmet. In Renkum zijn dat 9 mensen, in Rheden 7 en in zowel Zevenaar als in Lingewaard zijn 6 mensen besmet met het corona virus. Inmiddels heeft Dosburg 3 geregistreerde besmetingen. Duiven blijft al een paar dagen op 2 besmettingen staan en Rozendaal heeft ook 2 persoonen die besmet zijn. Montferland en Westervoort heben beide in hun gemeente 1 persoon die besmet is met het corona vius.

De Albert Heyn in Duiven doet een dringende oproep aan de inwoners van de gemeente Duiven om, indien dat mogelijk is, in je eentje boodschappen te komen doen. Dit alles om de verspreiding van het corona virus te stoppen.

Geen reacties voor “Corona update Gelderland 4”

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top