• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Nieuws
  • Bekijk de opname van Politieke Avond van de gemeente Duiven van 24 november 2020
Bekijk de opname van Politieke Avond van de gemeente Duiven van 24 november 2020.  De onderwerpen zijn de Afwegingsnotitie uitbreidingslocaties en de Najaarsnota.

Bekijk de opname van de online Politieke Avond van de gemeente Duiven van 24 november 2020.

Politieke Avond dinsdag 24 november 2020

LET OP: De tijden zijn richttijden: als een onderwerp eerder afgerond is dan vermeld, wordt aansluitend gestart met het volgende onderwerp.

De bijbehorende stukken zijn te lezen via: Stukken Politieke Avond 24 november 2020

Agendapunten

A.1 19:30 - 21.30 Afwegingsnotitie uitbreidingslocaties - ronde tafel
Er is grote behoefte aan woningbouw. De gemeente onderzoekt op welke plekken dit het beste kan. Bij inbreiding worden open plekken binnen de bebouwde kom bebouwd. Bij uitbreiding wordt aan de randen van het dorp gebouwd. In het raadsvoorstel worden concrete keuzes voorgelegd.

* mocht de bespreking op deze ronde tafel niet voldoende zijn, wordt de ronde tafel vervolgd op 3 december a.s. om 19:30 uur.

 

Voortzeting van de vergadering na een kleine pauze.

 

 

A.2 21:35 - 22.30 Najaarsnota - ronde- en debattafel
De najaarsnota is een vast onderdeel van de planning en controlcyclus en komt elk jaar richting de raad. Vorig jaar was dat op 26 november 2019. Conform de vastgestelde planning- en controlcyclus wordt aan het einde van het jaar aan de raad een Najaarsnota voorgelegd

 

 

Wilt u meedoen bij een Politieke Avond, lees dan via www.duiven.nl/meedoen hoe dat kan.

 

Goed om te weten:
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:

  • Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. 
  • Voor telefonie en sociale media is het gemeentehuis van maandag tot en met donderdag geopend van 08.00 – 16.00 uur en vrijdag van 08.00 – 12.30 uur.

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top