• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Info
  • Help elkaar

Houd contact en help elkaar waar nodig.

Via deze website kunnen we online contact met elkaar houden. We kunnen oproepjes plaatsen als je ergens hulp bij nodig hebt of als je hulp wilt aanbieden. Maar ook tips delen over activiteiten die je (samen) vanuit huis kan doen. 

Hoe werkt het

Maak een account aan op de website. Hiervoor moet je je naam, een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mailadres opgeven. Als je daarna inlogt, kan je je profiel verder vullen met een foto, geboortedatum etc. Dat mag, maar hoeft niet. Alle gegevens die je invult, worden alleen in onze database bewaard en alleen gebruikt voor de werking van het forum.

Start op het forum een nieuw gesprek door op 'Nieuw onderwerp' te klikken. Geef je bericht een duidelijk onderwerp en plaats in de tekst uitgebreidere informatie. Let er wel op dat iedereen mee kan lezen, dus ook mensen met mogelijk minder goede bedoelingen.

Wil je reageren op een bericht, dan klik je onder het bericht op 'Snel antwoord' of op 'Acties' en dan op 'Antwoord' of 'Quote' als je het bericht wilt citeren in jouw reactie.

Kom je een bericht tegen waarvan je vindt dat dit echt niet kan, dan kan je dit bericht melden bij onze moderators (de mensen die het forum monitoren om te zorgen dat alles netjes verloopt) door op de knop 'Rapporteer dit' te klikken. Je kan dan een berichtje schrijven over waarom je vindt dat dit bericht niet kan en wij zullen er naar kijken.

 

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top