• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Blogs
  • Mathieu's blog
  • Mathieu Maanders wordt geïnterviewd door RTV Arnhem
Mathieu Maanders wordt geïnterviewd door RTV Arnhem

Gisteren, 13 oktober 2020, heeft DuivenOnline - initiatiefnemer Mathieu Maanders een telefonisch interview gehad met RTV Arnhem. In het interview werd kort over het platform DuivenOnline gesproken, maar de meeste aandacht ging uit naar de, toen nog, verwachte verscherpte maatregelen van het kabinet aangaande het terugdringen van de corona-besmettingen.

Eerst werd gekeken naar de situatie in de regio om vervolgens in te zoomen op Duiven. Verder kwam aan de orde hoe de wereld voor Mathieu er nu uitziet, of hij zich nog veilig voelt en hoe iets heel simpels als boodschappen doen er uit ziet. Ook werd hem gevraagd wat hij vond van de minder actieve rol van de burgemeester van Duiven rondom corona.

Aan het einde van het interview is ook de Duivense Sportverkiezing besproken. Op meerdere social media was te zien geweest dat er een video-overleg was geweest en Mathieu heeft hierin aangegeven dat de voorbereidingen nog in volle gang zijn. Alleen de vorm (digitaal of fysiek) is nog niet bekend en volledig afhankelijk van de situatie rondom corora in de weken voor de Duivense Sportverkiezing op 22 januari 2021.

Luister naar het volledige interview:

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Top