Deanmoore - ‘Cannot Run / Cannot Hide

Het is lang rustig geweest rond Deanmoore, maar nooit helemaal stil. Tenminste niet voor de band en haar ingwijden. Nils Wiegerinck, Roel Stoltenborg en Harmen Stortelder zijn ondanks dat zij niet meer optreden nog altijd wekelijks samen met muziek bezig. Alleen de band laat zich niet meer dwingen.

Om een voorbeeld te geven: Wiegerinck kondigde vorig jaar op Over de Top al aan dat er iets stond te gebeuren. Nu, bijna een jaar verder, is daar de single ‘Cannot Run / Cannot Hide’. “Wij zijn geen band die twee weken de studio in duikt en vervolgens met een volledig album naar buiten rolt. We blijven eindeloos schaven en slijpen en nemen alle tijd”, zo stelt bassist Harmen Stortelder op de website van de band.

Jammer, want het nieuwe nummer smaakt naar meer. De single klinkt verzorgd en herkenbaar voor de volgers van Deanmoore. Zo is er het verschil in harde en zachte rock, zijn er tempowisselingen en houdt de band zich niet aan ideale single-lengte. ‘Cannot Run / Cannot Hide’ klokt op 6 minuut 25. “Dit soort muziek zul je op de radio niet snel horen maar er is wel degelijk een publiek voor” aldus Roel Stoltenberg. “Online zijn onze nummers al ruim 600.000 keer beluisterd door liefhebbers van over de hele wereld.”

Meer nummers van Deanmoore vind je op Spotify.

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top