• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Informatie voor verkopers

Het idee van deze webshop is ontstaan doordat veel bedrijven of gedwongen dicht zijn of minder (tot geen) omzet meer hebben door de Corona maatregelen. In deze webshop kunnen ondernemers uit Duiven hun producten aanbieden.

Hoe het werkt

Je meldt je aan als verkoper. Vervolgens krijg je een eigen omgeving binnen de webshop. Hier kan je je eigen producten aanbieden. Je bepaalt zelf je voorwaarden en prijzen. 

Zo maak je je eigen verzend opties. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Verzending binnen Nederland voor € 7,50 per verzending
  • Gratis bezorgen in Duiven, Groessen en Loo
  • Gratis afhalen
  • etc.

Ook de betaling wordt door iedere ondernemer/verkoper zelf geregeld. Dit kan zijn dat je een tikkie of een betaalverzoek stuurt na ontvangst van de bestelling, of dat je de klant laat pinnen bij het ophalen of bezorgen van de producten. Eventueel kan hier op een later moment nog directe betaling via Paypal aan toegevoegd worden. iDEAL is voor nu niet te realiseren omdat die maar naar één rekeningnummer uit betaald kan worden en dat zou betekenen dat wij er tussen moeten zitten om de betalingen te verwerken.

In je eigen omgeving kan je ook een overzicht bekijken van het aantal producten, het totaal van al je bestellingen, etc. Hier kan je ook je gegevens aanpassen, producten toevoegen, eigenschappen aanmaken en verzendopties toevoegen en beheren. 

Per bestelling kan je alle gegevens opvragen en eventueel de status van de bestelling aanpassen en zo direct de klant op de hoogte stellen.

Bestellen

Klanten kunnen in de webshop bij diverse verkopers shoppen. In het winkelmandje wordt aangegeven welke producten via welke verkoper geleverd worden en kan de klant per verkoper een keuze maken tussen de aangebode verzend opties. Ook kunnen ze hier de verschillende voorwaarden inzien en mee akkoord gaan. Als de bestelling geplaatst wordt krijgt de klant een e-mail met de volledige bestelling. De betreffende verkopers krijgen een e-mail met hun deel van de bestelling en kunnen deze vervolgens zelfstandig verwerken. Wij gaan dus niet tussen jou en de klant zitten.

Kosten

Wij bieden de faciliteit van de webshop gratis aan. Je hoeft dus niet te betalen voor de verkoop van je producten. Natuurlijk stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs.

In de webshop kan je zelf je producten plaatsen, je verzendopties aanmaken en eventueel eigenschappen voor producten (zoals maat, kleur, smaak, hoeveelheid) toevoegen.

Als je dit lastig vindt of hier geen tijd voor hebt kunnen wij dit ook voor je doen. Hier vragen wij wel een vergoeding voor. Als je hier interesse in hebt neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top