Kan ik iets voor je / u doen?

21 mrt 2020 22:00 #21 door Mathieu Maanders
Kan ik iets voor je / u doen? werd gestart door Mathieu Maanders
Lieve mensen,Ik ben helaas niet tot alles in staat, zit vooral binnen, maar ik wil u graag iets aanbieden...Als er iets is wat ik voor iemand kan doen, (video)bellen, een luisterend oor, een appje, afleiding, een kopje koffie op afstand, praten over de politiek, praten over sport (F1 is mijn favoriet), muzieknummers luisteren met elkaar, er is zoveel mogelijk wat we samen kunnen doen. Samen achter glas....Laat het me alsjeblief weten. Helaas is niet alles zichtbaar wat er bij iedereen wel of niet nodig is en hulp vragen (ik weet het maar al te goed) is vreselijk moeilijk, maar schroom niet....Afgelopen week ben ikzelf meerdere keren geholpen door mensen die het hart op de juiste plek hebben en klaar willen staan voor iemand die hen een goed gevoel geeft....

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top