• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Aanmelden als verkoper

Aanmelden verkoper

Wat leuk dat je jouw producten wilt verkopen via DuivenOnline. Via dit formulier kan je je aanmelden. Vul alle verplichte gegevens in. Niet verplichte gegevens kan je later, via je account zelf invullen. Deze informatie wordt straks zichtbaar voor de bezoekers van de website op jouw verkooppagina. 

Account gegevens

Wat is de bedrijfsnaam?
Wat is de naam van de contactpersoon?
Invalid Input
Vul je straatnaam en huisnummer in.
Vul je postcode in
Geef aan in welke plaats jouw bedrijf gevestigd is
Vul een geldig e-mailadres in. Hierop zal je de bestellingen ontvangen.
Hoe kunnen wij en je klanten je straks telefonisch bereiken?
Vul je Kvknummer in.
Invalid Input

Upload de afbeelding die je in het overzicht van alle winkels wilt laten zien. Let op de afbeelding mag niet groter zijn dan 1 MB.

Invalid Input

Verzendopties

Je kan zelf je verzendopties inrichten, maar wij kunnen een aantal standaard opties ook vast voor je aanzetten. Maak hieronder een keuze als je hier gebruik van wilt maken. 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Vrijwillige bijdrage

Omdat wij niet in jouw portemonee kunnen kijken, vragen wij geen geld voor het gebruik van de online shop. Mocht je toch bij willen dragen aan de (verdere) ontwikkeling, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs! Vul het bedrag dat je wilt bijdragen hieronder in en je ontvangt in de bevestigingsmail een link waarmee je veilig via Mollie met iDEAL of Paypal kan betalen (betaling gaan naar Walraven WebWerk). Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd. De vrijwillige bijdragen is niet BTW plichtig.

Vul aub een heel bedrag in (dus b.v. 30) of gescheiden door een punt (dus b.v. 25.50).

Invalid Input
Invalid Input

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven


mail@duivenonline.nl

DuivenOnline is een platform om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is ontwikkeld door Happy Hippo Websites (onderdeel van Walraven WebWerk).

Deze website is nog in ontwikkeling. Gaat er iets niet goed of ziet u wat raars meld het ons, dan kunnen we er naar kijken.

Gebruikersmenu

Top